[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

1. Deelname

 1. Uw deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico.
 2. Alle deelnemers dienen zich te houden aan de aanwijzigen door of namens de organisatie.
 3. Dit evenement is voor lopende deelnemers; skaten, rolschaatsen, fietsen of anderszins niet-lopen is niet toegestaan.
 4. Deelnemers gaan akkoord met gebruik van hun bij het evenement vastgelegde beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. zonder hiervoor vergoeding te claimen.
 5. Door uw inschrijving verklaart u op de hoogte te zijn van de risico’s die deelname aan dit evenement met zich meebrengt; u verklaart fysiek in voldoende conditie te zijn om op verantwoorde wijze deel te nemen aan dit evenement. De organisatie wijst u erop dat een periodieke medische keuring aanbeveling verdient.
 6. Door uw inschrijving verklaart u de organisatie of haar medewerkers niet aansprakelijk te zullen stellen voor schade, letsel of diefstal die u eventueel zult lijden bij deelname aan het evenement.
 7. Aan de Mokumse Vrouwenloop is het niet toegestaan aan mannen om deel te nemen, met uitzondering van de moeder/kind-loop waar jongens t/m 12 jaar mogen meedoen.

2. Inschrijving

 1. Uw inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
 2. Indien u na inschrijving besluit niet deel te nemen aan het evenement, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats danwel het inschrijfgeld zal op de aangegeven wijze worden geĆÆncasseerd.
 3. Indien u een chip heeft gehuurd en niet binnen 1 week na de wedstrijddag heeft ingeleverd, wordt de door u aan de organisatie afgegeven machtiging gebruikt om het bedrag eenmalig te incasseren.
 4. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld.
 5. Indien het evenement of bepaalde onderdelen van het evenement door overmacht op een laat tijdstip moet(en) worden afgelast, zal waar mogelijk gedeeltelijke restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden, zulks ter beoordeling van de organisatie.

3. Parcoursrecord

 1. De parcoursrecords zijn bruto tijden en worden als zodanig vastgelegd.

4. Organisatie

 1. Uw gegevens worden opgenomen in een deelnemersregistratie van het evenement.
 2. Uw gegevens zullen niet voor commerciƫle activiteiten worden gebruikt of beschikbaar worden gesteld aan derden. Wel zal de organisatie uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen inzake dit evenement, het aankomende evenement of andere evenementen binnen het Rondje Mokum loopcircuit.

Nadere informatie is te verkrijgen via info@mokumsevrouwenloop.nl.

[/column]